Hem

Amazon DRS – Uppkopplade enheter som automatiskt beställer påfyllning

Exempelvis, när det är dags att beställa bläck till skrivaren eller batterier till ditt smarta lås.

Amazon DRS gör det möjligt för anslutna enheter att beställa fysiska varor från Amazon. Exempelvis, när det är dags att beställa bläck till skrivaren eller batterier till ditt smarta lås. Enheterna kommer göra det åt dig.

Amazon DRS, gör det möjligt för tillverkarna att implementera systemet i deras produkter. Vilket är Amazons autentisering, betalningssystem och kundservice. Tillverkarna ger även sina kunder tillgång till Amazons låga priser, stora urval och leveranssäkerhet.

Flera tillverkare har redan hoppat på tåget och byggt in systemet i deras produkter. Som BrotherGE, Samsung, Whirlpool, Gmate SMART (blod sockermätare).

Klarerare (1)Istället för att köpa bläck från tillverkaren, är Brothers skrivare anslutna till Amazon DRS och gör en order när färgen börjar ta slut. Brother säger att de har över 45 modeller som är kompatibla med Amazons tjänst.

GE: s nya tvättmaskin fungerar på samma sätt. Tvättmaskinen använder teknik som vet hur mycket tvättmedel det behövs per tvätt, och doserar det åt dig. Maskinen beställer även tvättmedlet.

Gmate SMART blodsockermätare är ansluten till en smartphone, och kommer också att innehålla en funktion som skickar fler testremsor och lansetter när det börjar ta slut.

 

 

Amazon DRS – Uppkopplade enheter som automatiskt beställer påfyllning
Comments
To Top