Artificiell Intelligens

Elon Musk söker just nu en programmerare som kan tackla problemen inom AI

Geniet Elon Musk, driver just nu banbrytande bolag. Han har siktet inställt på att lösa flera av världens problem.
Han förvärvar bolag och utvecklar sina bolag med en ofantlig fart

OpenAI inser behovet av att utveckla Artificiell Intelligens men inser även faran med tekniken. Därför söker just nu OpenAI en expert inom AI.

Problemen som du ska lösa är:

  1. Upptäcka om någon använder ett hemligt AI-system i världen. Eftersom antalet organisationer och resurser som tilldelas AI forskning ökar. Ökar även sannolikheten att en organisation kommer att göra ett hemligt AI genombrott. Och möjligtvis använda systemet för potentiellt skadliga ändamål. Vi kan föreställa oss en hel del sätt att göra detta på - titta på nyheterna, finansmarknader, online-spel, etc.
  2. Bygga en AI som är till för att vinna programmeringstävlingar på nätet. Ett program som kan skriva andra program skulle vara, av uppenbara skäl, mycket kraftfulla.
  3. It-säkerhet. En tidig användning av AI kommer att vara att bryta sig in i datasystem. Vi vill utveckla AI teknik som kan försvara sig mot andra sofistikerade hackare som använder sig av AI.
  4. Komplex simulering med många långlivade ämnen. Vi är intresserade av att bygga en mycket stor simulering med massor av olika medel i det som kan interagera med varandra, lära under en lång tid, upptäcka språk, och åstadkomma en rik variation av mål.
Elon Musk söker just nu en programmerare som kan tackla problemen inom AI
To Top